ΞΑΝΘΗ

Ρέστα με Κέρκυρα

Ρέστα με Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της θα επιδιώξει να κάνει στο επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα στα Πηγάδια, η Ξάνθη μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο "Καυτανζόγλειο" από τον Ηρακλή.

Οι ακρίτες μπορεί να έχασαν το τρίποντο στις καθυστερήσεις αλλά και ο βαθμός κρίνεται ως ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις περιπέτειες στην συνέχεια.

Άλλωστε πλέον με νίκη την επόμενη εβδομάδα στην έδρα τους απέναντι στην Κέρκυρα θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν πολύ κοντά στον στόχο τους.

Η εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον "Γηραιό" δεν ήταν η πλέον καλύτερη αλλά παρόλα αυτά, η ομάδα κατόρθωσε να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό.

Και όλα αυτά μάλιστα ενώ χρειάστηκε να αγωνιστεί και με παίκτη λιγότερο από το 57' μετά την αποβολή του Φλίσκα, ο οποίος έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τους "Φαίακες" που ακολουθεί.

Στα θετικά κρίνεται η επιστροφή του Γκλέισον στην άμυνα με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει μετά από καιρό στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, του Καζάκη ο οποίος σημείωσε το δεύτερο του τέρμα μετά την επιστροφή του τον Ιανουάριο αλλά και του Γκσπούρνινγκ που μέχρι το 93' με εξαιρετικές επεμβάσεις διατηρούσε ανέπαφη την εστία του.

Οι Θρακιώτες θέλουν να αποφύγουν την περυσινή περιπέτεια και να "σφραγίσουν" όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή τους, κάτι που προσφέρεται μέσα από τα επόμενα παιχνίδια.

Πέραν του εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ενώ στην συνέχεια η Ξάνθη θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης. Μία τριάδα αγώνων σημαντική στην προσπάθεια και για μαθηματική εξασφάλιση στην Σούπερ Λίγκα.

Το πρωινό της Κυριακής στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αντίθετα αυτοί που είτε έπαιξαν λίγο, είτε δεν είχαν συμμετοχή ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα.
Για την Δευτέρα υπάρχει ρεπό για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και πρωινή προπόνηση για τους υπόλοιπους.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ