ΞΑΝΘΗ

Προς παραμονή ο Σολτάνι

Προς παραμονή ο Σολτάνι
INTIME SPORTS

Δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Καρίμ Σολτάνι στην Skoda Ξάνθη σε αντίθεση με τον Τζούλιαν Ντε Γκουζμάν που θα αποχωρήσει ενώ ερωτηματικό αποτελεί αυτή του Εστεμπάν Σολάρι. Δυνατά φιλικά με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η παραμονή του Καρίμ Σολτάνι στην Skoda Ξάνθη θεωρείται δεδομένη σε αντίθεση με τον Τζούλιαν Ντε Γκουζμάν που θα αποχωρήσει ενώ ερωτηματικό αποτελεί αυτή του Εστεμπάν Σολάρι.

Ο Σολτάνι απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχθηκε από την διοίκηση της Skoda Ξάνθης και απομένει η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό.

Αντίθετα ο Καναδός Ντε Γκουζμάν δεν φάνηκε να είναι στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη ενώ όσον αφορά τώρα τον Σολάρι η παραμονή του 34χρονου Αργεντινού επιθετικού στα Πηγάδια θα εξαρτηθεί από το αν θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει δεχθεί με μία μικρή αύξηση σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε πέρυσι.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μέσω της ιστοσελίδας της ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας τα οποία ξεκινούν την Παρασκευή 25 Ιουλίου με την Βέροια στο SKODA XANTHI ARENA.

Ακολουθεί στις 2 Αυγούστου φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στα Πηγάδια ενώ στην συνέχεια στις 5 Αυγούστου η Ξάνθη θα αγωνιστεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Στις 10 Αυγούστου θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό ενώ στις 16 Αυγούστου θα δοθεί το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super Leaguer με τον αντίπαλο να γνωστοποιείται τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ