ΞΑΝΘΗ

Προπόνηση σε κλειστό

Προπόνηση σε κλειστό
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς λόγω ψύχους οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη προπονήθηκαν σε κλειστό γήπεδο. Ατομικό ο Μαρκόφσκι

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Τετάρτη (8/2).

Ο δυνατός αέρας αλλά και το ψύχος που επικρατούσε στο αθλητικό κέντρο της Ακριτικής ομάδας στα Πηγάδια "ανάγκασαν" τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το επιτελείο του να γυμνάσουν τους ποδοσφαιριστές σε κλειστό χώρο, δίνοντας βαρύτητα στις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Από εκεί και πέρα, για το ματς με τους "πράσινους" ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Μάουρο Πόι που εξέτισε την τιμωρία του.

Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ρικάρντο Ντάνι και Σπύρος Βάλλας ενώ ο Μάρκο Μαρκόφσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Τέλος, ο Δημήτρης Σουάνης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα για την 24η αγωνιστική.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ