ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες"

Ουζουνίδης: "Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες"
INTIME SPORTS

Προβληματισμένος από την αδυναμία των παικτών της Ξάνθης να μετατρέψουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Λεβαδειακός-Ξάνθη ο προπονητής της Ξάνθης Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στα δύο πρόσωπα που εμφάνισε η ομάδα του στο ματς και στην αδυναμία των παικτών του να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη:

" Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες δυστυχώς εμείς δεν μπήκαμε καθόλου στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ κακοί και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασιστικός πιο δυνατός και δίκαια προηγήθηκε ενώ θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο τέρμα.

Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο εμείς ήμασταν αυτοί που κυριαρχήσαμε με τη μόνη διαφορά ότι εμείς δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ για να μπούμε τουλάχιστον στο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες και είχαμε και την φάση του πέναλτι που αν σημειώναμε το γκολ τότε πιθανότατα και με παίκτη παραπάνω να μπαίναμε ξανά στο παιχνίδι.

Το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά δεν σημειώσαμε κάποιο γκολ μας δημιουργεί προβλήματα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν γκολ αλλά αυτή την στιγμή είναι περισσότερο αγχωμένοι και παρότι δημιουργούμε ευκαιρίες δεν καταφέρνουμε να πετυχαίνουμε γκολ. Στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ