ΞΑΝΘΗ

Οι "εκλεκτοί" του Ουζουνίδη

Οι "εκλεκτοί" του Ουζουνίδη
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της Skoda Ξάνθη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων το απόγευμα του Σαββάτου (1/9)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για την αναμέτρηση του Σαββάτου (1/9, 20.30) με την ΑΕΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Στην τελευταία προπόνηση δεν υπήρξαν απρόοπτα και μετά το τέλος της ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Βιβιανί, Λοντίγκιν, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Σάντος Γκλέισον, Βάλλα, Καζούμπα, Βασιλακάκη, Μάνταλο, Ντάνι, Φλίσκα, Μαρσελίνιο, Πλατέλλα, Νάκα, Μαρκόφσκι, Αλτιπαρμακόφσκι, Γκατσολάρι, Κούτεβ.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερη και συγκινητική ήταν η ημέρα για την ομάδα. Στις 18.00 το απόγευμα, παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, του Διοικητικού Συμβουλίου και αρκετών φιλάθλων που παραβρέθηκαν, τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των εκλιπόντων φιλάθλων της ξανθιώτικης ομάδας Ευτύχιου Πατσιούρα, Ευάγγελου Γιαρίμογλου, Ευάγγελου Γιαννακόπουλου, Σταμάτη Γεωργουδάκη και του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Αντεφέμι.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, τιμώντας την μνήμη του φιλάθλου της ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ, ο οποίος αγάπησε και ακολούθησε την ομάδα της Ξάνθης τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, ονόμασε την Θύρα Α1, όπου βρισκόταν μέχρι την στιγμή που "έφυγε", Θύρα "ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ'.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ