ΞΑΝΘΗ

Με όλα της τα όπλα η Ξάνθη

Με όλα της τα όπλα η Ξάνθη
INTIME SPORTS

Πλην του τιμωρημένου Μπέρτου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα απουσίας για το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό. Δείτε την αποστολή.

Στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα όπλα στην κατοχή του είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ματς με τον Ολυμπιακό, αφού Στάσιακ και Βασιλακάκης, είναι ετοιμοπόλεμοι και βρίσκονται στην αποστολή.

Έτσι λοιπόν, εκτός από τον Μανώλη Μπέρτο, που είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς, οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητής της Ακριτικής ομάδας.

Στα της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε... κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με τον Πρωταθλητή Ελλάδας, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζοντί Βιβιανί, Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Κώστας Φλίσκας, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ