ΞΑΝΘΗ

Με Γκαρσία κόντρα στον Άρη

Με Γκαρσία κόντρα στον Άρη

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου πιθανότατα να κριθεί το μέλλον του Ράινερ Μάουρερ.

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση. Σε ένα παιχνίδι όπου πιθανότατα να κριθεί το μέλλον του Γερμανού τεχνικού της ομάδας Ράινερ Μάουρερ.

Μετά την πρωινή προπόνηση της ακριτικής ομάδας ανακοινώθηκε η αποστολή της για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής όπου συμπεριλήφθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Μία πρωινή προπόνηση και τελευταία της προετοιμασίας που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικών φάσεων όπου ο Μάουρερ μετά το τέλος της επέλεξε τους 18 εκλεκτούς του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (01/02, 17:15) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά την αποστολή τηςSkodaΞάνθης αποτελούνε οι: Τσέμα, Ζαρόπουλος, Χοσέμι, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξαβενίδης, Φλίσκας, Γκαρσία, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μαρίν, Τριάδης, Σουάρεζ, Σολάρι, Σολτάνι και Ράνος.

Σε αντίθεση πάντως με τον Γκαρσία στην αποστολή της ακριτικής ομάδας δεν συμπεριλήφθηκαν οι Παΐτο και Κάλβο που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ