ΞΑΝΘΗ

Μαρσελίνιο: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Λίνφιλντ"

Μαρσελίνιο: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Λίνφιλντ"
INTIME SPORTS

Ο Λέιτε Μαρσελίνιο μίλησε για τη νίκη επί της Λίνφιλντ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και την επόμενη αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Λέιτε Μαρσελίνιο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΡ FM 94,6" για τη νίκη επί της Λίνφιλντ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναφέρθηκε επίσης, στους φετινούς στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη στον επαναληπτικό με τη Λίνφιλντ για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League: " Ήταν το πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε στην Ευρώπη και ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα σίγουρα. Στο πρώτο ματς η Λινφίλντ έπαιξε πολύ κλειστά και αμυντικά και σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ.

Στο δεύτερο ματς ήταν ένας πόλεμος. Μείναμε και με 10 παίκτες αλλά παλέψαμε και πήραμε την πρόκριση. Φοβήθηκα να σου πω την αλήθεια μετά την αποβολή και πίστεψα πως τελείωσε το ματς για εμάς. Πήγαν όμως όλα καλά τελικά και πήραμε την πρόκριση".

Για την συνέχεια στο Europa League: " Είναι ευκαιρία για εμάς που παίζουμε κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης γιατί έχουμε καλή ψυχολογία και έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι καλό που δίνουμε το πρώτο ματς στην Ξάνθη".

Για τον στόχο στο φετινό πρωτάθλημα: " Πέρυσι φτάσαμε κοντά στα πλέι οφ και είχαμε πολύ καλή εικόνα. Φέτος έχουμε καλή ομάδα και στόχος μας είναι να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρυσι. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρυσι και θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει το επίπεδο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ