ΞΑΝΘΗ

Η Αναβολή έφερε φιλικό για την Ξάνθη

Η Αναβολή έφερε φιλικό για την Ξάνθη

Η Skoda Ξάνθη με την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, έκλεισε για το Σάββατο φιλικό παιχνίδι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό

Η αναμέτρηση της Skoda Ξάνθη με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο στο γήπεδο των Πηγαδίων μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω της απασχόλησης των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής στην ΔΕΘ, αναβλήθηκε, αλλά οι παίκτες της Ακριτικής ομάδας δεν θα μείνουν χωρίς αγωνιστική δράση.

Μετά από ταχύτατες ενέργειες των ανθρώπων του συλλόγου με τους υπεύθυνους του Πανθρακικού θα γίνει φιλική αναμέτρηση το Σάββατο το απόγευμα στις 18.15 στο γήπεδο της Κομοτηνής.

Έτσι, παρά τον βαθμό δυσκολίας ανεύρεσης αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν θα μείνουν για δύο συνεχόμενες εβδομάδες χωρίς αγώνα.

Σε ότι αφορά την προπόνησης της Τρίτης μετά τις ασκήσεις με μπάλα κατά την προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις ταχύτητας ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε γκρουπ οι ποδοσφαιριστές και αγωνίστηκαν σε μικρά αγωνιστικά τετράγωνα. Το απόγευμα έφτασαν στην Ξάνθη και οι διεθνείς με την Ελπίδων Πέτρος Μάνταλος και Γιούρι Λοντίγκιν.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ