ΞΑΝΘΗ

Διπλή προπόνηση και τεχνική

Διπλή προπόνηση και τεχνική

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη, υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κλήθηκε στην εθνική Αγκόλας ο Ρούντι.

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίστηκε την Τετάρτη με διπλή προπόνηση. Μετά την αναβολή της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το πρόγραμμα της ομάδας τροποποιήθηκε από τον Ρουμάνο προπονητή της ακριτικής ομάδας.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα ξεκίνησαν τις ασκήσεις με την έμφαση να δίνεται στην τεχνική και στα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Σε συνέχεια της από την 30η Σεπτεμβρίου απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού αναβλήθηκε η διεξαγωγή όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6 Οκτωβρίου.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ισχύσει όχι μόνο για τις επίσημες αλλά και τις φιλικές που είχανε προγραμματιστεί με αποτέλεσμα και το φιλικό του Σαββάτου με τον Ηρακλή στα Πηγάδια να μην διεξαχθεί.

Κατά τα άλλα ο Κάρλος Γουίλσον Ρούντι κλήθηκε στην Εθνική Αγκόλας και θα απουσιάσει από τις 5 Οκτωβρίου για την προετοιμασία και τις αναμετρήσεις με το Λεσότο στις 10 και 15 Οκτωβρίου.

Δύο παιχνίδια που είναι στα πλαίσια της προκριματικής φάσης για το Orange Africa Cup of Nations 2015 που θα φιλοξενηθεί από το Μαρόκο

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ