ΡΟΜΑ

Ζερβίνιο και Στόκερ κυνηγάει η Ρόμα

Ζερβίνιο και Στόκερ κυνηγάει η Ρόμα

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, θα ταξιδέψει σε Αγγλία και Ελβετία προκειμένου να διαπραγματευτεί για τους Ζερβίνιο και Στόκερ, τους οποίους έχει ζητήσει ο προπονητής της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία.

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματάει για τους Ρωμαίους. Μετά τους Στρόουτμαν, Μαϊκόν, Μπενατιά και Ντέστρο, οι ιθύνοντες της Ρόμα θέλουν να αποκτήσουν ακόμα δυο ποιοτικούς παίκτες για να δυναμώσουν κι άλλο το ρόστερ.

Μάλιστα ο ιταλικός τύπος αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με πρώτο προορισμό την Αγγλία, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη μεταγραφή του Ζερβίνιο κι έπειτα την Ελβετία για χάρη του ταλαντούχου Στόκερ της Βασιλείας.

Για τον Ζερβίνιο, οι Ρωμαίοι είχαν ενδιαφερθεί και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι ωστόσο προσέφεραν 4.000.000 ευρώ, με τον Βενγκέρ να ζητά τουλάχιστον τα διπλά. Η χρυσή τομή μπορεί να βρεθεί τελικά κάπου στη μέση, καθώς επιθυμία του παίκτη είναι να μετακομίσει στη Ρώμη και να συνεργαστεί με τον Ρούντι Γκαρσία.

Επόμενος στόχος μετά τον Ζερβίνιο, είναι ο ταλαντούχος αριστερός χαφ της Βασιλεία, Βαλεντίν Στόκερ. Ο 24χρονος Ελβετός αγωνίζεται από το 2007 στην πρώτη ομάδα της Βασιλείας, έχοντας 146 συμμετοχές και 37 τέρματα και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ