ΡΟΜΑ

Ζέμαν: "Καλό παιχνίδι ο Ταχτσίδης"

Ζέμαν: "Καλό παιχνίδι ο Ταχτσίδης"

Εύσημα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη για την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στη Φιορεντίνα απένειμε ο Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος μίλησε και για την απόφασή του να αφήσει αρχικά στον πάγκο τον Ντε Ρόσι.

O Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν στο αρχικό σχήμα της Ρόμα κόντρα στη Φιορεντίνα το βράδυ του Σαββάτου και ουσιαστικά έβαλε τους Ρωμαίους μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά που πήρε στο 6ο λεπτό , για να γίνει αλλαγή στο 65' από τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Πέρα από τη συμμετοχή του στο πρώτο γκολ (το οποίο πανηγύρισε με μία αφιέρωση προς τον αδερφό του), ο Έλληνας διεθνής μέσος είχε συνολικά αρκετά καλή εμφάνιση, γεγονός που πιστοποίησε και ο Ζντέκεκ Ζέμαν στη συνέντευξη Τύπου.

"Ήταν ένα όμορφο ματς για να δει κανείς, απέναντι σε μία ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και αφήνει το αντίπαλο να παίξει.

Κυνηγήσαμε και κερδίσαμε μπάλες και οι τρεις μπροσά έδωσαν μεγάλη βοήθεια στην υπόλοιπη ομάδα, γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι μας όταν συμβαίνει αυτό.

Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και αυτή τη φορά τις εκμεταλλευτήκαμε καλύτερα απ'ότι συνήθως, αν και κάναμε μερικά λάθη στην τελική προσπάθεια.

Αξίζαμε τη νίκη", δήλωσε συνολικά για το ματς ο Τσέχος τεχνικός, για να αναφερθεί στην συνέχεια για τους Ταχτσίδη και Ντε Ρόσι.

Ζέμαν: "Καλό παιχνίδι ο Ταχτσίδης"

Ο Παναγώτης Ταχτσίδης (δίπλα στον Φραντσέσκο Τότι) πανηγυρίζει ένα από τα τέσσερα γκολ της Ρόμα με αντίπαλο τη Φιορεντίνα

"Ο Παναγιώτης έπαιξε καλά, πέρα από το ρόλο που είχε στο πρώτο γκολ, τα πήγε πολύ καλά συνολικά. Ίσως έχασε τη μπάλα μερικές φορές αλλά δοκιμάζει πράγματα στο παιχνίδι και όταν το κάνεις αυτό δεν μπορείς να έχει μόνο σωστές ενέργειες.

Ο Ντε Ρόσι μας βοήθησε μπροστά από την άμυνα, εκεί όπου είναι καλός. Έχω τη δυνατότητα να διαλέγω διαφορετικούς παίκτες και προσπαθώ να παίρνω πάντα τη σωστή απόφαση.

Πώς πήρε ο Ντανιέλε την απόφασή μου να ξεκινήσει στον πάγκο; Καταλαβαίνω ότι ένας παίκτης δεν είναι χαρούμενος που δεν παίζει, αλλά όταν όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι θα πρέπει να παίρνω αποφάσεις, ακόμα και αν μερικές φορές είναι λανθασμένες".

Ο Ταχτσίδης παίρνει την κεφαλιά, ο Καστάν του παίρνει τη... δόξα

Ρόμα - Φιορεντίνα 4-2 (Highlights)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ