ΡΟΜΑ

Το νέο γήπεδο της Ρόμα

Το νέο γήπεδο της Ρόμα

Η Ρόμα παρουσίασε την Τετάρτη το πλάνο της για την κατασκευή νέου γηπέδου, το οποίο θα έχει 52.500 θέσεις και θα είναι ένας επίγειος παράδεισος (photos & videos)

Την μακέτα του νέου της γηπέδου παρουσίασε η Ρόμα την Τετάρτη, με το πλάνο να αναφέρει πως θα μπορέσουν οι "τζαλορόσι" να μπουν στο νέο τους "σπίτι" από την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Σε κάτι περισσότερο δύο χρόνια δηλαδή αναμένεται να έτοιμο το γήπεδο, το οποίο χρηματοδοτείται από ιδιώτες, θα έχει 52.500 θέσεις και θα βρίσκεται στην περιοχή, Tor di Valle, κάπου μεταξύ του κέντρου της πόλης και το αεροδρόμιο, Fiumicino.

Η βάση του σχεδίου είναι το Κολοσσαίο, με τους ειδικούς να αναφέρουν: "Χτίζουμε το νέο Κολοσσαίο με μοντέρνες πινελιές".

Στόχος είναι να γίνει ένας επίγειος παράδεισος για όλη την οικογένεια, μία χαρούμενη όαση για τους φιλάθλους.

"Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο νέο μας γήπεδο είναι ο... κήπος στο κέντρο. Σε αυτόν τον κήπο πρέπει να δουλέψουμε για νέα κεφάλαια στην ιστορία της Ρόμα", τόνισε ο προπονητής, Ρούντι Γκαρθία.

Το νέο γήπεδο της Ρόμα

Ο αρχηγός, Φραντσέσκο Τότι, ανέφερε: "Θα είναι ένα νέο σπίτι για όλους μας. Θέλουμε νίκες και να κρατήσουμε την σημαία μας ψηλά για πολύ καιρό".

Το νέο γήπεδο της Ρόμα
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ