ΡΟΜΑ

Ο Λουίς Ενρίκε στη Ρόμα!

Ο Λουίς Ενρίκε στη Ρόμα!

Ο Λουίς Ενρίκε θα είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα, με τη διοίκηση των "τζαλορόσι" να φτάνει σε οριστική συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό για να αναλάβει τα ηνία της.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μπαρτσελόνα Β' (την οδήγησε στην τρίτη θέση της Σεγούντα Ντιβισιόν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε) ήταν ο επικρατέστερος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ για να διαδεχτεί τον Βιντσέντσο Μοντέλα στην άκρη του πάγκου, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν τελικά τη "χρυσή τομή" στο οικονομικό και να δίνουν τα χέρια.

Το συμβόλαιό του Αστουριανού με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" (ο Πεπ Γουαρδιόλα είχε δώσει άκρως θετική εισήγηση στους ανθρώπους της Ρόμα για να υπογράψουν συνεργασία με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Καταλανούς) θα είναι διετούς διάρκειας, με τις απολαβές του να ανέρχονται στα 1.500.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους.

Η Ρόμα γίνεται έτσι ο πρώτος μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος που αναλαμβάνει ο 41χρονος τεχνικός, με τον Λουίς Ενρίκε να κερδίζει στο σπριντ τον Ντιντιέ Ντεσάμπ (ανανέωσε τελικά με τη Μαρσέιγ) και τον Μάρκο Τζαμπάολο (έμεινε στην Τσεζένα), αμφότεροι υποψήφιοι για να βρεθούν στην άκρη του πάγκου των "λύκων".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ