ΡΟΜΑ

Ο κρίσιμος Μάρτιος για τον Τότι

Ο κρίσιμος Μάρτιος για τον Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι έχει προτάσεις από Αμερική και Ασία όμως η απόφασή του είναι ειλημμένη: είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρόμα ή θα κρεμάσει το καλοκαίρι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Φραντσέσκο Τότι δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη φετινή Ρόμα και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο φινάλε του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους "16" του Champions League. Τότε που τον πλησίασαν δημοσιογράφοι για να τους κάνει δηλώσεις στη μεικτή ζώνη (είχε μπει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης) και εκείνος τους απάντησε απογοητευμένος: "Τι μιλάτε ακόμα μαζί μου".

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Corriere dello Sport" για τον καπιτάνο της Ρόμα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες των ΗΠΑ, της Κίνας, της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με τον ίδιο ωστόσο να έχει αποφασίσει πως δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάποια από αυτές καθώς τον ενδιαφέρει μόνο η ομάδα της "αιώνιας πόλης".

Ο κρίσιμος Μάρτιος για τον Τότι

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως αυτή τη στιγμή έχει δύο επιλογές: ή θα συμφωνήσει με τον Τζέιμς Παλότα και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους "τζαλορόσι" ή θα ρίξει τίτλους τέλους αυτό το καλοκαίρι οπότε και λήγει το υπάρχον συμβόλαιό του.

Το κρίσιμο ραντεβού με τον πρόδρο της Ρόμα θα λάβει χώρα μέσα στον Μάρτιο και εκεί ο 39χρονος άσος θα ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει μόνο αν έχει ενεργό ρόλο μέσα στην ομάδα και όχι απλά με την ιδιότητα του ηγέτη, ενώ αναμένεται να ανακοινώνει την τελική του απόφαση μέσω συνέντευξης που θα δώσει τον ίδιο μήνα.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ