ΡΟΜΑ

Διαμαρτυρία και μέσω Twitter από Γκαρσία

Διαμαρτυρία και μέσω Twitter από Γκαρσία

Νέες αιχμές κατά τη διαιτησίας στο ματς με τη Γιουβέντους άφησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Ρούντι Γκαρσία. Τον στηρίζει και ο Ματεράτσι!

Οι άνθρωποι της Ρόμα "βράζουν" για τη διαιτησία του Ρόκι στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Γιουβέντους και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ξεχάσουν τόσο εύκολα τα σφυρίγματά του που έστησαν δύο φορές τη μπάλα στην άσπρη βούλα για την αντίπαλό τους.

Τρανή απόδειξη ο Ρούντι Γκαρσία ο οποίος δεν αρκέστηκε στα "καρφιά" που εκτόξευσε κατά του διαιτητή στη συνέντευξη Τύπου ( "η μεγάλη περιοχή στο Τορίνο είναι μεγαλύτερη, φτάνει τα 17 μέτρα", είχε πει χαρακτηριστικά) αλλά τη Δευτέρα επανήλθε με καυστικό σχόλιο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

"Βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα... εκείνο το παιχνίδι κάνει πραγματικά κακό στο ιταλικό ποδόσφαιρο", σχολίασε ο τεχνικός των "τζαλορόσι".

Σημειώνεται πως ο Γάλλος τεχνικός αποβλήθηκε από τον διαιτητή πολύ νωρίς στο ματς καθώς μετά το 1-0 της Γιουβέντους με το πέναλτι του Τέβες έκανε με τα χέρια του πως παίζει βιολί, κίνηση που ερμηνεύτηκε από τον άρχοντα του αγώνα ως διάθεση ειρωνίας.

Την άποψη του Ρούντι Γκαρσία για τη συγκεκριμένη διαιτησία συμμερίζεται απόλυτα και ο Μάρκο Ματεράτσι, ο οποίος ανέβασε χαρακτηριστική φωτογραφία του προπονητή της Ρόμα από το παιχνίδι και την συνόδευσε με την εξής φράση στο Instagram: "Απόλυτη εκτίμηση!!! Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλες ομάδες, ίδιοι διαιτητές".

Loading

Stima Totale !!! #biggame #bigteams #samerefeeres

View on Instagram

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ