ΡΟΜΑ

Γκαρσία: "Ο Μανωλάς δεν έπρεπε να γίνει αυτόκλητος τιμωρός"!

Γκαρσία: "Ο Μανωλάς δεν έπρεπε να γίνει αυτόκλητος τιμωρός"!

Ο Ρούντι Γκαρσία "αποκάλυψε" πως οι μεγάλες περιοχές στο Τορίνο είναι... 17 μέτρα ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη την αντίδραση του Μανωλά η οποία απέφερε την αποβολή του. Δείτε videos.

"Προτιμώ να μιλήσω για το παιχνίδι καθώς υπήρχαν πολλά περιστατικά μέσα σε αυτό αλλά χάσαμε και από τα δικά μας λάθη καθώς δεν εκμεταλλευτήκαμε δύο σπουδαίες ευκαιρίες που είχαμε", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο Sky Sport Italia ο τεχνικός της Ρόμα μετά την ήττα με 3-2 από τη Γιουβέντους , για να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση:

Είναι απλά κρίμα που στο Τορίνο οι μεγάλες περιοχές είναι μεγαλύτερες, στα 17 μέτρα. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

Στο φινάλε υπήρχε ένταση αλλά συνήθως ο διαιτητής το ελέγχει αυτό. Το άσχημο για μας ήταν ότι ο Μανωλάς αντέδρασε στο άσχημο τάκλιν του Μοράτα. Δεν έπρεπε να προσπαθήσει να γίνει αυτόκλητος τιμωρός.

Όσον αφορά στον διαιτητή μπορώ να πω ότι ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε τους διαιτητές. Τα γκολ-φαντάσματα αλλά και φάουλ που δεν ξέρουμε αν έχουν γίνει μέσα ή έξω από την περιοχή είναι φάσεις που μπορούμε να τα λύσουμε μέσω της τεχνολογίας.

Είμαστε στον 21ο αιώνα τώρα. Βλέποντας τον Μάικον από τον πάγκο, μπορούσες να πεις πως ήταν εκτός περιοχής", κατέληξε ο Γκαρσία αναφορικά με την φάση που έφερε το πρώτο πέναλτι υπέρ της Γιουβέντους στο ματς.

Γκαρσία: "Μας στοίχησαν τα λάθη του διαιτητή"

Ο Γκαρσία "παίζει βιολί" μετά το 1-0 της Γιούβε και αποβάλλεται:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ