FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Αταμάν: "Από ένστικτο άλλαξα την ομάδα στο δεύτερο μέρος και όλα πήγαν καλά"

Ο Αταμάν στο Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
Ο Αταμάν στο Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR και την πρόκριση στον τελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε μια επιβλητική νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας 73-57 και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της EuroLeague. Ο Εργκίν Αταμάν μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το ματς και αναφέρθηκε σε αυτά που άλλαξε στο δεύτερο μέρος από ένστικτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά από τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε: Για το ματς: "Είχαμε την αύρα από τον κόσμο και αυτά αξίζουν παραπάνω από 20 πόντους. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και είχαμε λύσεις για να νικήσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε τέλειο μπάσκετ σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα".

Για την εξαιρετική δουλειά στην άμυνα: "Σήμερα έβαλα κάποιους αμυντικογενείς παίκτες. Το ένστικτο στο κοουτσάρισμα με κάνει να παίρνω τέτοιες αποφάσεις σε τέτοια ματς και να ρίχνω παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης, ο Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας. Κάνανε εξαιρετική δουλειά. Από ένστικτο άλλαξα την ομάδα στο δεύτερο μέρος και όλα πήγαν καλά".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ