ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν ξέρω τι μου λέτε για πριμ στη Γρανάδα"

Ζιντάν: "Δεν ξέρω τι μου λέτε για πριμ στη Γρανάδα"

Την ώρα που όλη η Ισπανία ασχολείται με το εάν η Ρεάλ έχει δώσει πριμ στη Γρανάδα για να κόψει βαθμούς από την Μπαρτσελόνα, ώστε να πάρει αυτή το πρωτάθλημα, ο τεχνικός της, Ζινεντίν Ζιντάν, δηλώνει πλήρη άγνοια.

Έχει λάβει πριμ από τη Ρεάλ, η αδιάφορη Γρανάδα ώστε να κόψει βαθμούς από την Μπαρτσελόνα στην τελευταία αγωνιστική της Primera Division, ώστε το πρωτάθλημα να καταλήγει στους "μερένγκες"; Πρέπει τέτοιου είδους πριμ να γίνουν νόμιμα στην Ισπανία; Ο Ζινεντίν Ζιντάν κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ντεπορτίβο στο "Ριαθόρ", εξέφρασε την άγνοιά του για την εν λόγω φημολογία και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

"Δεν θα πω τίποτα για το ματς της Γρανάδα με την Μπαρτσελόνα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι τι θα κάνουμε εμείς. Μας μένει ένας τελικός, όπου πρέπει να κάνουμε το καλύτερο ματς για να πάρουμε τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο κεφάλι μας. Δεν θέλω να ακούσω κάτι άλλο. Αν θα πρέπει να νομιμοποιηθούν τα πριμ σε τρίτους; Δεν ξέρω γιατί μου μιλάς. Αλήθεια. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ματς. Ξέρω ότι είναι η τελευταία συνέντευξη Τύπου για το πρωτάθλημα, αλλά με νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς", υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη στην κατάταξη με 88 βαθμούς, η Ρεάλ δεύτερη με 87. Επομένως, το Σάββατο οι "μερένγκες" θέλουν νίκη επί της Ντεπορτίβο στη Γαλικία και γκέλα των "μπλαουγκράνα" στη Γαλικία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ