ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Η ένταση στο ξενοδοχείο ανεβάζει κατακόρυφα την πνευματική ετοιμότητα

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Η ένταση στο ξενοδοχείο ανεβάζει κατακόρυφα την πνευματική ετοιμότητα
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Η ένταση στο ξενοδοχείο της αποστολής άλλαξε τη ρουτίνα του Παναθηναϊκού AKTOR, έστω για μερικές ώρες. Αντίστοιχα όμως ανεβάζει κατακόρυφα την πνευματική ετοιμότητα για το Final Four. Γράφει από το Βερολίνο ο Αλέξανδρος Τρίγκας.

Αυτά που είδαμε να εκτυλίσσονται στο ξενοδοχείο της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου δεν είναι συνηθισμένα. Όχι μόνο για μια τόσο σπουδαία στιγμή της EuroLeague, αλλά συνολικά. Πάντοτε, υπήρχε η μέριμνα για μια σχετική απόσταση των "ξένων" από τους άμεσα εμπλεκόμενους με τη διοργάνωση.

Το κακό (sic) έγινε, όπως και να έχει. Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεδομένα δεν τιμούν τη διοργάνωση, αλλά αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτά που ακολουθούν είναι τα πραγματικά σπουδαία για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει όλη αυτή τη φασαρία να τον επηρεάσει εσωτερικά.

Στην πραγματικότητα, τέτοιες καταστάσεις έχουν αποδείξει πως περισσότερο συσπειρώνουν και ενεργοποιούν τους πάντες, παρά το αντίθετο. Μένει βέβαια να φανεί στην πράξη αυτό και να μη μείνει απλά στη θεωρία.

Η διαφορά του έτοιμου από τον ανέτοιμο

Στην ουσία του πράγματος, ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί ολόκληρος ο οργανισμός αυτό το συμβάν θα καθορίσει την πορεία του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four. Σε τακτικό επίπεδο, η δουλειά έχει ήδη γίνει από την Αθήνα. Στο Βερολίνο δεν μπορούν να γίνουν πολλά, παρά μόνο κάποιες επισημάνσεις της τελευταίας στιγμής.

Η προσέγγιση του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε λοιπόν είναι ήδη προκαθορισμένη. Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι πώς όλα αυτά θα περάσουν στο παρκέ και θα αποτελέσουν το άρμα μάχης του Παναθηναϊκού AKTOR στην Uber Arena.

Το απαθές βλέμμα και η ηρεμία

Κι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα, αυτό είναι η προσέγγιση που είχαν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ο Κώστας Σλούκας με τον Κέντρικ Ναν. Ο πρώτος έχει ζήσει άλλες δέκα φορές το κλίμα των ημερών στο Final Four, τόσο ως φαβορί όσο και ως αουτσάιντερ. Ο δεύτερος μοιάζει να μην... χαμπαριάζει.

Το απαθές βλέμμα στη διάρκεια της πτήσης (όταν δεν φορούσε τα μαύρα γυαλιά ηλίου του) αρκούσε για να υπενθυμίσει σε όλους πως ο αριστερόχειρας γκαρντ έχει το star quality που απαιτείται για να μην το αγγίζουν εξωγενείς παράγοντες, όπως αυτοί το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου.

Παρεμπιπτόντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει ήδη ζήσει περίπου επτά μήνες την καθημερινότητα της EuroLeague. Όπερ και σημαίνει πως σε μεγάλο βαθμό αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει σε κάθε περίσταση.

Τα υπόλοιπα θα φανούν την ώρα της κρίσης. Στην Uber Arena. Με τη Φενέρμπαχτσε.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ