ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βραβεύτηκε για τις 350 συμμετοχές ο Μπενζεμά

Βραβεύτηκε για τις 350 συμμετοχές ο Μπενζεμά

Τις 350 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στη νίκη των Μαδριλένων με την Έιμπαρ (4-1). Τι δήλωσε για το εν λόγω επίτευγμα (PHOTO & VIDEO).

Τα 350 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στη Σαββατιάτικη (4/3) αναμέτρηση με αντίπαλο την Έιμπαρ (4-1) και βραβεύτηκε απ' τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μάλιστα, η 350η του συμμετοχή συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση, μιας και με δύο γκολ στο 14' και το 25', αλλά και μία ασίστ στον Χάμες Ροντρίγκες στο 29' "οδήγησε" τους "μερένγκες" στη 18η νίκη της σεζόν στη La Liga.

Όπως ήταν λογικό, ο Γάλλος επιθετικός βραβεύτηκε για το εν λόγω κατόρθωμα απ' τον Πέρεθ, δείχνοντας σαφώς ικανοποιημένος που κατάφερε να αγωνιστεί σε τόσα ματς απ' το καλοκαίρι του 2009. Υπενθυμίζουμε ότι μετακόμισε στη Μαδρίτη απ' τη Λιόν και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 350 συμμετοχές και 176 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

"Είμαι περήφανος που έχω φτάσει σε αυτόν τον αριθμό συμμετοχών. Αυτό σημαίνει ότι έχω παίξει πολλά παιχνίδια με την ομάδα των ονείρων μου. Είμαι χαρούμενος κι ελπίζω να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα ματς στη συνέχεια.

Το να λαμβάνεις αυτή τη φανέλα απ' τον πρόεδρο είναι πολύ ωραίο, επειδή με βοήθησε απ' την πρώτη μέρα που ενσωματώθηκα στον σύλλογο".

Ακόμα, σχολίασε τη στιγμή της βράβευσης και μέσα απ' τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "350 αγώνες με το καλύτερο κλαμπ του κόσμου! Υπερηφάνεια! Σας ευχαριστώ κ. πρόεδρε".

Απ' τα λόγια του δεν έλειψε η Νάπολι, η οποία είναι η προσεχής αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης στους "16" του Champions League (σ.σ. στο πρώτο ματς η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 3-1 στο "Santiago Bernabéu"): "Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στη Νάπολι, επειδή είναι σημαντικός αγώνας απέναντι σε δυνατή αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση".



TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ