ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το "όχι" του Βαλβέρδε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το "όχι" του Βαλβέρδε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με την "AS", ο Ερνέστο Βαλβέρδε πριν ένα μήνα δέχτηκε πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Είχε δώσει το λόγο του στον Χοσέ Ουρούτια για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και δεν επρόκειτο να τον αθετήσει. Ακόμα και στην περίπτωση που προέκυπτε το δέλεαρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της μαδριλένικης "AS", πριν ένα μήνα δέχτηκε κρούση από ανθρώπους της "Βασίλισσας" προκειμένου να αναλάβει αντί του Κάρλο Αντσελότι σε περίπτωση που η ομάδα δεν κατακτούσε κάποιο τίτλο και γινόταν αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου και μπορούσε να υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Εντούτοις, ο ίδιος είχε δώσει τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της Μπιλμπάο και επέκτεινε την συνεργασία του με την ομάδα της Βασκωνίας, απορρίπτοντας την προοπτική των "μερένχες". Μάλιστα, δυο φορές στο παρελθόν είπε "όχι" σε αντίστοιχες προτάσεις της Μπαρτσελόνα.

Η επαφή έγινε μέσω του ατζέντη του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος εκπροσωπεί παίκτες όπως οι Τσάμπι Αλόνσο και Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά και τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο των Μαδριλένων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ