ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα "μπρος-πίσω" του Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε τα πάντα ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν το κάνει για πρώτη φορά. Ο Πορτογάλος έχει εμφανιστεί ως φευγάτος και άλλες φορές, δίχως να συμβεί κάτι στην πράξη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου (26/5), κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο Champions League και 13ο συνολικά στην τεράστια ιστορία της. Μάλιστα, με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο της, τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι 11 που ξεκίνησαν στον τελικό με τη Λίβερπουλ (3-1) ήταν οι ίδιοι που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα και στον περσινό τελικό με τη Γιουβέντους (4-1).

Εντούτοις, την παράσταση έκλεψε δίχως άλλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τις αινιγματικές του δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του. Δεν έγινε συγκεκριμένος, όμως δεν ήθελε και πολύ να αρχίσει η σεναριολογία για το τι προτίθεται να κάνει, ο Ζιζού, ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συμπαίκτες του σχολίασαν τα όσα είπε ο CR7 και φυσικά σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου οι δηλώσεις του... σκέπασαν ακόμα και το ίδιο το τρόπαιο της Ρεάλ.

"Θα πω κάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα"

"Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε και τις επόμενες μέρες θα δώσω μια απάντηση στους οπαδούς, οι οποίοι πάντα ήταν στο πλευρό μου. Ήταν πολύ όμορφο να είμαι στη Ρεάλ", σχολίασε ο Ρονάλντο και σε πιο διευκρινιστική ερώτηση για το τι εννοούσε, απάντησε: "Τις επόμενες μέρες θα δώσω μια απάντηση. Τώρα πρέπει να απολαύσω τη στιγμή. Το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι σημαντικό. Γράψαμε ιστορία".

Χθες (28/5), επανήλθε με νέες δηλώσεις του, όπου και πάλι δεν διευκρινίζει κάτι και αφήνει πράγματα να αιωρούνται. Αρχικά, παραδέχτηκε πως "δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω κάτι παραπάνω. Τώρα, είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε κάτι ξεχωριστό, είναι μία μοναδική στιγμή. Μίλησα και δεν έπρεπε, όμως κάτι πρόκειται να συμβεί. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, αλλά ήθελα να είμαι ειλικρινής. Θα πω κάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα επειδή οι φίλαθλοι είναι πάντα στο πλευρό μου και είναι πάντα στην καρδιά μου".

Το θέμα που έχει προκύψει, έρχεται από μακριά

Για το λόγο που σκέφτεται την αποχώρησή του, ανέφερε: "Το θέμα που έχει προκύψει, έρχεται από μακριά. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Ήμουν ήδη μέρος της ιστορίας, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Δεν είμαι θυμωμένος επειδή γνωρίζω πως τα έδωσα όλα για το σύλλογο. Δεν θέλω να χαλάσω αυτή τη μοναδική στιγμή για τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι πρωταθλητές".

Τέλος, για το αν θα βρίσκεται τον επόμενο χρόνο στη Ρεάλ, αρκέστηκε στο εξής: "Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ, τις επόμενες ημέρες θα βγω να μιλήσω. Η ζωή δεν είναι μόνο στιγμές δόξας".

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Παρ' όλα αυτά, από το 2009 μέχρι και σήμερα ο Ρονάλντο έχει θέσει και άλλες φορές εν αμφιβόλω το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πράξη όμως, δεν έγινε τίποτα ποτέ, παραμένοντας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Η "As" θυμίζει παλαιότερες τοποθετήσεις του "CR7", όπου ουσιαστικά ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας και όμως κάθε φορά παρέμενε κανονικά στις τάξεις των Μαδριλένων. Δεν αποκλείεται με λίγα λόγια να συμβεί κάτι ανάλογο και αυτή την φορά, αν και όλοι θα πρέπει να περιμένουν την επίσημη τοποθέτησή του.

18 ΜΑΪΟΥ 2012: Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και ενώ βρισκόταν μια τριετία στην ομάδα, παραχώρησε συνέντευξη στο "Sky Sports" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν ξέρεις πού θα τελειώσει όλο αυτό. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, όμως σε 1-2 χρόνια ποτέ δεν ξέρεις. Το κεφάλι ενός ποδοσφαιριστή είναι πάντα πολύπλοκο".

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012: Την ίδια χρόνια, αλλά πλέον στο ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έστειλε ευθύ μήνυμα στην διοίκηση ύστερα από ένα παιχνίδι με την Γρανάδα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Είμαι λυπημένος για ένα επαγγελματικό ζήτημα και ο σύλλογος το γνωρίζει. Γι' αυτό το λόγο δεν πανηγυρίζω τα γκολ, διότι δεν είμαι χαρούμενος. Ο κόσμος εδώ ξέρει το γιατί. Αισθάνομαι αγαπημένος".

16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: Ακολούθησαν κάποια χρόνια ηρεμίας, για να φτάσουμε στο περσινό καλοκαίρι, όταν δεν έγινε μεν δήλωση από εκείνον, αλλά έβγαινε μέσω του περιβάλλοντός του στην πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", σύμφωνα με την οποία ο Κριστιάνο ήθελε να φύγει από τη Ρεάλ και πως η απόφασή του δεν θα άλλαζε. Ο βασικός λόγος ήταν η δίωξη που, κατά τη γνώμη του, διεξήχθη εναντίον του από την εφορία της Ισπανίας για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο κινδύνευε με ποινή φυλάκισης έως και εφτά χρόνια σε περίπτωση που κρινόταν ένοχος.

31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017: Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν εμφανώς ενοχλημένος απ' τη συμπεριφορά των ισπανικών αρχών προς το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να κάνει σκέψεις φυγής απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εντέλει, ύστερα κι από πιέσεις που δέχθηκε απ' τον πρόεδρο των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του τον περασμένο Ιούλιο, ο Ρονάλντο παραδέχθηκε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία, καθώς εκεί δεν είχε ποτέ θέματα με τη φορολογία, λέγοντας: "Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην Αγγλία, γι' αυτό το λόγο, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ, θα ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία. Έχω μόνο απολυτήριο λυκείου. Αυτό που ξέρω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Πληρώνω περισσότερα στην Ισπανία για να μην έχω προβλήματα. Όταν πηγαίνω σε ένα μέρος, πάντα πληρώνω όσα πρέπει να πληρώσω και πάντα λέω στους συμβούλους μου να είναι τυπικοί, επειδή η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που γνωρίζω".

AP Photo/Paul White

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αιτία του πιθανού διαζυγίου Ρονάλντο - Ρεάλ
"Βόμβα" Κριστιάνο: "Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ..."
Ζιντάν: "Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για ο,τι είπε ο Κριστιάνο"
Ράμος: "Αν υπάρχει κάτι με Ρονάλντο, να το ξεκαθαρίσει απόψε"
Πέρεθ: "Έχει συμβόλαιο ο Κριστιάνο"
Ρονάλντο: "Δεν έπρεπε να μιλήσω, αλλά κάτι θα συμβεί"
Οι παίκτες της Ρεάλ έψαχναν τον Ρονάλντο για την αναμνηστική φωτογραφία
"Εξερράγη" ο μάνατζερ του Κριστιάνο: "Άντε ρε γαμ@@@@"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ