ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Εξερράγη" ο μάνατζερ του Κριστιάνο: "Άντε ρε γαμ@@@@"

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Έξω φρενών έγινε ο Ζόρζε Μέντες με τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφου αναφορικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μάνατζερ άρχισε να βρίζει μέσα σε έξαλλη κατάσταση. (AUDIO)

Λίγο μετά τη λήξη του τελικού στο Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, που βρήκε νικήτρια τη "Βασίλισσα" με 3-1, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τράβηξε πάνω του όλο το ενδιαφέρον και όχι για όσα έκανε στο αγωνιστικό σκέλος. Ο Πορτογάλος σταρ παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του λέγοντας μεταξύ άλλων: " Ήταν πολύ όμορφο να είμαι στη Ρεάλ".

Λίγο αργότερα με νέα του τοποθέτηση επανέλαβε πως είναι αβέβαιο αν θα βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν, αποκάλυψε πως ο λόγος δεν είναι οικονομικός, ενώ γνωστοποίησε πως θα προβεί σε αποκαλύψεις εντός της εβδομάδας.

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος, ο Edu Pidal, συνάντησε τον μάνατζερ του Κριστιάνο, Ζόρζε Μέντες, από τον οποίο ζητούσε επίμονα να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τον πελάτη του. " Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι παίκτης της Ρεάλ, είναι μέρα χαράς. Ο Κριστιάνο ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, τίποτα παραπάνω" δήλωσε ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης.

Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, επέμενε να τον ρωτά για το μέλλον του 33χρονου επιθετικού σε τέτοιο βαθμό, που ο Μέντες ξέσπασε: " Σταμάτα, σταμάτα. Τι στον π@@@@@ κάνεις; Άντε ρε γαμ@@@@".

Ακούστε το ηχητικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο: "Δεν έπρεπε να μιλήσω, αλλά κάτι θα συμβεί"
"Βόμβα" Κριστιάνο: "Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ..."
Οι παίκτες της Ρεάλ έψαχναν τον Ρονάλντο για την αναμνηστική φωτογραφία

(Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ