ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συμφωνία Τότεναμ - Ρεάλ για Μπέιλ

Συμφωνία Τότεναμ - Ρεάλ για Μπέιλ

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Τότεναμ αποδέχθηκε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ύψους 99.000.000 ευρώ χωρίς όμως τον Κοεντράο για αντάλλαγμα, όπως λεγόταν. Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ισπανική "Cope" η Τότεναμ έκανε δεκτή την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ. Η προσφορά της Ρεάλ ήταν 99.000.000 ευρώ χωρίς έμψυχο αντάλλαγμα ( λεγόταν για τον Κοεντράο), καθώς ο πρόεδρος της Τότεναμ, Λίβι, ήταν αμετάπειστος στην απόφασή του να μην υπάρχει κάποιος παίκτης στο deal.

Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας από τη Ρεάλ αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (23/8), μιας και σήμερα διεξάγεται το Τροφέο Μπερναμπέου, προς τιμήν του Ραούλ.

Τα "σπιρούνια", που έχουν προχωρήσει ήδη σε αρκετές ηχηρές μεταγραφές, κάνουν λοιπόν απόσβεση με την μετακίνηση του Ουαλού στη Ρεάλ, ενώ θα κινηθούν άμεσα και για τον Ερίκ Λαμελά, της Ρόμα. Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν και κάποια πρόταση στους Μαδριλένους για τον Φάμπιο Κοεντράο.

Έτσι, ο Μπέιλ θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει από τώρα την επίσημη παρουσίασή του που θα γίνει -λογικά- την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ