ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Μπορεί να επιστρέψω στην Μάντσεστερ"

Ρονάλντο: "Μπορεί να επιστρέψω στην Μάντσεστερ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την πρώην του ομάδα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος είναι ευχαριστημένος που αγωνίζεται στην Ρεάλ αλλά δεν ξεχνάει τα χρόνια που πέρασε στην Μάντσεστερ και τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν κάνοντας τον να νιώθει ως Θεός, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

" Η Μάντσεστερ ήταν ένας από τους συλλόγους που υποστήριζα. Κέρδισα τα πάντα εκεί και ο κόσμος μου συμπεριφέρθηκε σαν να είμαι Θεός. Το εκτίμησα και στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Πέρασε αξέχαστες στιγμές και εκτιμώ αυτόν τον σύλλογο. Η Μάντσεστερ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και είμαι παθιασμένος με αυτήν.

Με ορισμένους παίκτες διατηρώ ακόμα επαφές και όχι μόνο με τους παίκτες αλλά και με το προσωπικό της ομάδας. Ήταν σαν την δεύτερη οικογένεια μου και δεν θα ξεχάσω ότι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Αγαπώ το Μάντσεστερ και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Πιστεύω ότι η σεζόν για την Μάντσεστερ θα είναι καλύτερη απ' ότι ήταν η περασμένη με τον ερχομό του Φαν Γκάαλ, που είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Η Ολλανδία έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο Μουντιάλ και πιστεύω ότι κάτι ανάλογο μπορεί να κάνει και η Γιουνάιτεντ", δήλωσε ο Ρονάλντο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ