ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ψηφοφορία τέλος: Αυτόν ψηφίσατε για διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν!

Real Madrid coach Zinedine Zidane arrives for the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid coach Zinedine Zidane arrives for the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το Sport24.gr μετά την ανακοίνωση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, μάζεψε τους πιθανούς διαδόχους του Γάλλου και σε κάλεσε να ψηφίσεις. Δείτε τι ψηφίσατε.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Champions League.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τους πιθανούς διαδόχους του Γάλλου τεχνικού και σας κάλεσε να ψηφίσεις. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Πρώτος με μικρή διαφορά από τον δεύτερο είναι ο Αντόνιο Κόντε, που οι φήμες λένε πως αποχωρεί από την Τσέλσι. Ο Ιταλός συγκέντρωσε 20%, ελάχιστα πιο πάνω από τον Αρσέν Βενγκέρ που βρέθηκε στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων με 17%. Τρίτος ήρθε ο Γιοακίμ Λεβ και την τετράδα κλείνει ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Ψηφοφορία τέλος: Αυτόν ψηφίσατε για διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ