ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πιο ακριβή η μεταγραφή του Κριστιάνο από του Μπέιλ!

Πιο ακριβή η μεταγραφή του Κριστιάνο από του Μπέιλ!

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η μεταγραφή του Μπέιλ στη Ρεάλ δεν είναι η ακριβότερη στην ιστορία, αλλά αυτή του Ρονάλντο καθώς η Ρεάλ ξόδεψε αρκέτα εκατομμύρια παραπάνω για τον Πορτογάλο.

Μέχρι σήμερα (27/1) ξέραμε ότι η μεταγραφή του Μπέιλ στη Ρεάλ ήταν η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ωστόσο ισπανικά δημοσιεύματα ανατρέπουν τα δεδομένα γνωστοποιώντας το ακριβές ποσό που δαπάνησαν οι "μερένγκες" για να φέρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη.

Πριν λίγο καιρό είχε αποδειχθεί πως ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε στοιχίσει στη Ρεάλ λίγο πάνω από 100.000.000 ευρώ κάνοντας τη μεταγραφή του την ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία αποδεικνύουν πως το τελικό ποσό της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ ξεπερνά αυτό του Ουαλού.

Η συμφωνία μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της "βασίλισσας" έκανε λόγο για 96.900.00 ευρώ ενώ μέσα σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνονταν διάφορες ρήτρες, με τη μεγαλύτερη να ανέρχεται στα 30.000.000 ευρώ.

Από τα 96.900.000 ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τα 25 εκατομμύρια ενώ πήρε δυο δάνεια από την Cajamadrid και από την Banco de Santander συνολικού ύψους 72.000.000 ευρώ. Μαζί με τους φόρους το συνολικό ποσό που έπρεπε να δώσει η διοίκηση της Ρεάλ ανέρχεται στα 104.700.000 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα και χωρίς τους φόρους ή τις ρήτρες, οι "μερένγκες" έδωσαν περισσότερα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρά για τον Γκάρεθ Μπέιλ (96,9 έναντι 91,5 εκατομμυρίων).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ