ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Κανένα τελεσίγραφο για Μουρίνιο"

Πέρεθ: "Κανένα τελεσίγραφο για Μουρίνιο"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αρνήθηκε κατηγορηματικά μέσω συνέντευξης Τύπου ότι οι Κασίγιας και Ράμος του ζήτησαν την απομάκρυνση του Μουρίνιο, απαιτώντας από τη "Marca" να προχωρήσει σε διάψευση!

"Πρόεδρε, ή εμείς ή ο Μουρίνιο το καλοκαίρι" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ειπώθηκε από τους αρχηγούς της Ρεάλ, Κασίγιας και Ράμος, προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με σημερινό "αποκλειστικό" δημοσίευμα της ισπανικής "Marca".

Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε πως οι δύο παίκτες έστειλαν το συγκεκριμένο τελεσίγραφο στον Πέρεθ στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης (παρών και ο γενικός διευθυντής Χοσέ Άνχελ Σάντσες) με αφορμή τη συζήτηση για τα πριμ μέσα στη σεζόν, όμως η διάψευση δεν άργησε να έρθει.

Το εντυπωσιακό είναι πως έγινε απο τα πλέον επίσημα χείλη, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης (24/1), καλώντας παράλληλα τους ανθρώπους της εφημερίδας να ανακαλέσουν...

"Είναι απολύτως ψευδές αυτό που γράφτηκε. Είναι όλα ψέματα. Αναγκάζομαι να μιλήσω για να διαψεύσω την είδηση που έκανε την εμφάνισή της αυτό το πρωί στην εφημερίδα Marca.

Μου φαίνεται πολύ σοβαρό, και χείριστο από ηθικής πλευράς, να δημοσιεύονται τέτοια πράγματα με σκοπό να αποσταθεροποιήσουν έναν σύλλογο με 110 χρόνια ιστορίας", τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των Μαδριλένων, και πρόσθεσε:

"Ήμασταν τέσσερις στο ραντεβού και κανείς από εμάς δεν έχει επαληθεύσει την πληροφορία που, επαναλαμβάνω, είναι απολύτως αστήρικτη".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ