ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παίκτες: "Ή εμείς ή ο Μουρίνιο"

Παίκτες: "Ή εμείς ή ο Μουρίνιο"

Σαφέστατο ήταν το μήνυμα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ, τον οποίο απείλησαν σε περίπτωση που ο Ζοζέ Μουρίνιο δε φύγει ως το καλοκαίρι. Διαβάστε αναλυτικά.

Στο απροχώρητο φαίνεται πως έχει φτάσει η κατάσταση μεταξύ των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι σχέσεις τους πλέον είναι τόσο άσχημες που δεν μπορούν ούτε καν να συνυπάρχουν.

Δημοσίευμα της "Marca" αποκαλύπτει πως στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη παρουσία του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ και του γενικού διευθυντή Χοσέ Άνχελ Σάντσες οι ποδοσφαιριστές ξεκαθάρισαν πως δε γίνεται να συνεχίσει η συνεργασία τους με τον Μουρίνιο μετά το τέλος της σεζόν.

"Αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές" σύμφωνα με το δημοσίευμα θα ζητήσουν να πάρουν μεταγραφή σε περίπτωση που παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Πορτογάλος, όπως διεμήνυσαν οι αρχηγοί Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος στον Πέρεθ.

"Πρόεδρε, ή εμείς ή ο Μουρίνιο" ήταν το σαφές μήνυμα, το οποίο επιβεβαιώνει την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια του συλλόγου. Τα επεισόδια, άλλωστε, μεταξύ παικτών και προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι αρκετά και αποτελούν τον βασικότερο λόγο που κάνει τους περισσότερους να θεωρούν πως ο Μουρίνιο θα φύγει από τη Μαδρίτη στο τέλος της χρονιάς.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ