ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρουσίασε τον Ιγιαραμέντι η Ρεάλ

Παρουσίασε τον Ιγιαραμέντι η Ρεάλ

Ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι τόνισε κατά την παρουσίασή του ότι η ζωή του θα αλλάξει σίγουρα με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όχι όμως και ο ίδιος. Τη φανέλα με το Νο 24 επέλεξε ο Ισπανός διεθνής μέσος (photos).

"Πριν από λίγες ημέρες δεν φανταζόμουν ότι θα φορούσα μία φανέλα που δεν θα ήταν αυτή της Ρεάλ Σοθιεδάδ. Ήμουν εκεί για 12 χρόνια, από την παιδική μου ηλικία", τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ιγιαραμέντι, και συνέχισε:

"Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Ρεάλ για την αγάπη που μου έχουν δείξει, αυτός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και θα δώσω τα πάντα για αυτόν.

Αντιλαμβάνομαι την πίεση που υπάρχει πάνω μου. Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω μία ακόμα πρόκληση για να αποτελέσω κομμάτι αυτού του συλλόγου.

Παρουσίασε τον Ιγιαραμέντι η Ρεάλ

Η ζωή μου άλλαξε πολύ, προέρχομαι από μία μικρή πόλη και είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή μου αλλά εγώ δεν θα αλλάξω".

Παρουσίασε τον Ιγιαραμέντι η Ρεάλ

Ο Ισπανός μέσος υποστήριξε επίσης πως ο Τσάμπι Αλόνσο αποτελεί σημείο αναφοράς λόγω της αξίας του αλλά και του ότι είναι και αυτός γέννημα-θρέμμα της Σοθιεδάδ ενώ επεσήμανε ότι αν και η Ρεάλ έχει πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις θα δουλέψει με ταπεινότητα για να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα.

Παρουσίασε τον Ιγιαραμέντι η Ρεάλ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των "μερένγκες" Φλορεντίνο Πέρεθ χαρακτήρισε τον Ιγιαραμέντι "μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ισπανικού ποδοσφαίρου" και υπογράμμισε:

Παρουσίασε τον Ιγιαραμέντι η Ρεάλ

"Ο παίκτης αυτός έλαμψε στο Euro U21 που πήρε τον τίτλο η Ισπανία. Προέρχεται από μία περιοχή (σ.σ. Χώρα των Βάσκων) που αγαπάει το ποδόσφαιρο και έχει μία παράδοση που όλοι σεβόμαστε και θαυμάζουμε.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ρεάλ Σοθιεδάδ που είχε την προθυμία να κάνει την επιθυμία μας πραγματικότητα".

Παρουσίασε τον Ιγιαραμέντι η Ρεάλ

Σημειώνεται πως με τα 39.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ να τον φέρει στο "Μπερναμπέου", ο Ιγιαραμέντι έγινε η ακριβότεροτερη μεταγραφή Ισπανού παίκτη στην ιστορία των Μαδριλένων, με τους Τσάμπι Αλόνσο (30 εκ), Ίσκο (29 εκ) και Σέρχιο Ράμος (27 εκ) να ακολουθούν στη σχετική λίστα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ