ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρατημένο το "11" για τον Μπέιλ

Κρατημένο το "11" για τον Μπέιλ

Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί το διακαή πόθο τόσο του Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και του Κάρλο Αντσελότι για τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι παραμένουν αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση του deal, έχοντας μάλιστα ήδη ετοιμάσει και τη φανέλα με το "11" για τον Ουαλό.

Η μάχη που δίνει η Ρεάλ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ δεν δείχνει να έχει τελειωμό. Η αγγλική ομάδα από τη μεριά της έβαλε τον Μπέιλ να διαφημίσει την νέα καμπάνια για τη φανέλα του συλλόγου, προκειμένου να δείξει στους μνηστήρες του παίκτη ότι αυτός θα παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ισπανική "As", ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει πάψει ούτε λεπτό να απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, οι μαδριλένοι έχουν "κρατημένο" το νούμερο 11 για χάρη του Μπέιλ, δημιουργώντας παράλληλα και μια φανέλα με το όνομά του πίσω! Άλλωστε το "11" είναι ο αγαπημένος αριθμός του Μπέιλ, το οποίο φοράει τόσο στην Τότεναμ όσο και στην εθνική Ουαλίας.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα "παλέψει" την μεταγραφή του Μπέιλ μέχρι την τελευταία στιγμή, έχοντας την πεποίθηση πως τελικά θα καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λιβάι. Η Ρεάλ τέλη του μήνα θα ταξιδέψει στην Αγγλία για ένα φιλικό με την Μπόρνμουθ και εκεί θα έχει ξανά την ευκαιρία να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Τότεναμ, ώστε να συζητήσουν για τη μεταγραφή του Μπέιλ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως το "11" της Ρεάλ παραμένει ελεύθερο μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Καρβάλιο, ο οποίος το φορούσε. Αλλά και και τα δυο νέα αποκτήματα της Ρεάλ Ίσκο και Καρβαχάλ, δεν πήραν το 11, διαλέγοντας το 23 και το 15 αντίστοιχα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "As" με την φανέλα που ετοίμασε η Ρεάλ για τον Μπέιλ:

Κρατημένο το "11" για τον Μπέιλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ