ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι δύο προτάσεις της Ρεάλ σε Τότεναμ για Μπέιλ

Οι δύο προτάσεις της Ρεάλ σε Τότεναμ για Μπέιλ
© AFP/GETTY IMAGES

Τις δύο τελικές προσφορές που έχει καταθέσει η Ρεάλ στην Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αποκαλύπτει το BBC. "Τα νούμερα για τον Ουαλό είναι έλλειψη σεβασμού για τον κόσμο", το σχόλιο από τον Χεράλδο Μαρτίνο.

Σύμφωνα με το έγκυρο αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει δύο διαφορετικές προσφορές για τον Ουαλό άσο και περιμένουν την απόφαση των διοικούντων της Τότεναμ για το αν θα αποδεχτούν κάποια από τις δύο.

Η πρώτη πρόταση είναι να καταβληθεί το ποσό των 86.000.000 λιρών (100.000.000 ευρώ) σε ισόποσες δόσεις μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια, και σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή από τα "σπιρούνια" τότε θα καταρριφθεί το ποσό-ρεκόρ που είχε δοθεί το καλοκαίρι του 2009 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρονάλντο (80.000.000 λίρες, σχεδόν 94.000.000 ευρώ).

Η δεύτερη πρόταση των "μερένγκες" είναι πολύ κοντά στα 70.000.000 λίρες, με την ειδοποιό διαφορά πως τα χρήματα για τον 24χρονο winger θα δοθούν άμεσα στην Τότεναμ.

Οι δύο προτάσεις της Ρεάλ σε Τότεναμ για Μπέιλ

Το ίδιο μέσο εκτιμάει πως αν δεν υπάρχει απάντηση της Τότεναμ μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, τότε η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπέιλ (αν αυτή πραγματοποιηθεί) θα πάρει παράταση μερικών ημερών καθώς το βράδυ της Δευτέρας η ομάδα του Αντσελότι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γρανάδα για την 2η αγωνιστική της Primera Division.

Να σημειωθεί πάντως ότι το σήριαλ Μπέιλ δεν αφήνει αδιάφορη ούτε και τη Μπαρτσελόνα, με τον τεχνικό της Χεράλδο Μαρτίνο να κάνει λόγο για υπέρογκα και... προκλητικά ποσά:

"Ο Μπέιλ είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, όμως τα νούμερα που ακούγονται μου φαίνεται πως αποτελούν έλλειψη σεβασμού για τον κόσμο γενικότερα, λόγω της οικονομικής κατάστασης", δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πάτησε... Ισπανία ο Μπέιλ

Η αντίστροφη μέτρηση πάντως για την υπογραφή του νέου πλουσιοπάροχου συμβολαίου του Γκάρεθ Μπέιλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (οι ετήσιες απολαβές του υπολογίζεται πως θα είναι της τάξης των 10 εκ.ευρώ) ξεκίνησε.

Σύμφωνα με τα τελευταία ισπανικά δημοσιεύματα (As, Marca), ο 24χρονος μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) σε ιδιωτικό αεροδρόμιο στη Μάλαγα, ενώ από εκεί πήρε ταξί για τη Μαρμπέγια.

Η "As" αναφέρει μάλιστα πως ο Μπέιλ θα παραμείνει για τουλάχιστον 24 ώρες σε αυτό το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο, πριν πάρει το αεροπλάνο για τη Μαδρίτη ώστε να παρουσιαστεί από τους "μπλάνκος".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ