ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοινώνεται ο Μπέιλ

Ανακοινώνεται ο Μπέιλ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για την παρουσίαση του Γκάρεθ Μπέιλ. Διαβάστε πότε θα παρουσιαστεί ο Ουαλός, τι συμβόλαιο θα υπογράψει και ποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται ο Γκάρεθ Μπέιλ, αφού οι Μαδριλένοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Τότεναμ από το βράδυ της Τετάρτης.

Οι "μερένγκες" θα δαπανήσουν 99 εκατομμύρια ευρώ και η μεταγραφή του Ουαλού θα περάσει στην ιστορία ως η πιο ακριβή.

Ο 24χρονος θα πάρει το Νο11, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με την "As" η παρουσίασή του θα γίνει αύριο, ενώ η "Marca" αναφέρει πως θα γίνει την Τρίτη με τον παίκτη να περνά από ιατρικές εξετάσεις εντός του Σαββατοκύριακου και να ανακοινώνεται το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα. Η "As", πάντως, έχει και φωτογραφία από τις ετοιμασίες που γίνονται στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ανακοινώνεται ο Μπέιλ

Τέλος, η "Marca" αναφέρει πως ο Μπέιλ θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας και πως θα αμείβεται με 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ακόμη η Τότεναμ θα πάρει τα 99 εκατομμύρια ευρώ σε πολλές δόσεις, ενώ η ανακοίνωση της μεταγραφής άργησε να γίνει καθώς περιμένουν στη Ρεάλ να βρεθεί πρώτα ο αντικαταστάτης του Μπέιλ. Οι Λονδρέζοι ήταν μία ανάσα από τον Ουίλιαν, αλλά μετά την απώλειά του κινούνται για τον Έρικ Λαμέλα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ