ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπέιλ θα ηγηθεί της Ρεάλ απένατι στη Γαλατασαράι

Ο Μπέιλ θα ηγηθεί της Ρεάλ απένατι στη Γαλατασαράι

Ιδιαίτερη ημέρα θα είναι η σημερινή για τον Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς εν απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, θα επωμισθεί τον ηγετικό ρόλο της ομάδας του στον αποψινό (27/11) αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γαλατασαράι.

Ο Πορτογάλος αστέρας και πρώτος σκόρερ της φετινής έκδοσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα μείνει εκτός αποστολής, εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό μηρό που αποκόμισε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Ουαλός εξτρέμ, λοιπόν, θα αναλάβει τα ηνία της "βασίλισσας" στο επιθετικό κομμάτι με στόχο να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλά στάνταρντ. Χωρίς το "αντίπαλον δέος" να τον επισκιάζει θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερες προσπάθειες στα πόδια του και να οδηγήσει τους "μερένγκες" στην τέταρτη νίκη τους στον όμιλο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στη βασική ενδεκάδα σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στο Μπερναμπέου και σίγουρα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές που σίγουρα δεν άξιζαν το ιλιγγιώδες ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του, ο Μπέιλ έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να δείχνει πλέον υγιής. Αυτός άλλωστε, ήταν ο κύριος λόγος της δυσαρέσκειας που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του και βασική αιτία της μειωμένης του απόδοσης. Στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και θυμίζει τον παίκτη που όλοι θαύμασαν με τη φανέλα της Τότεναμ.

Με τέσσερα τέρματα και πέντε ασίστ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και μετά τη μεστή εμφάνισή του κόντρα στην Αλμερία το Σάββατο, φιλοδοξεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο στον αδιάφορο βαθμολογικά, για τη Ρεάλ, αγώνα με τους Τούρκους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ