ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ο Καβάνι θέλει να πάει στη Ρεάλ"

"Ο Καβάνι θέλει να πάει στη Ρεάλ"

Την επιθυμία του Έντινσον Καβάνι να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαιρι, αποκάλυψε μέσω συνέντευξής του στην τηλεόραση της "Marca" ο πατέρας του, Λουίς. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Η πρόθεση του Έντινσον είναι να παίξει σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει τη θέληση και την προδιάθεση.

Ο γιος μας, όταν μιλάει εντός του οικογενειακού κύκλου, μας λέει ότι θέλει να παίξει στη Ρεάλ, αλλά αν το έλεγε αυτό δημόσια αυτό θα δημιουργούσε άσχημες εντυπώσεις όσον αφορά στη σχέση του με τη Νάπολι", τόνισε ο πατέρας του Ουρουγουανού "μπόμπερ", και πρόσθεσε:

"Υπήρχαν επαφές με εκπροσώπους της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα περιμένουμε να μιλήσουν οι δύο ομάδες. Ελπίζουμε ότι θα προχωρήσει η υπόθεση και ότι μέσα από το διάλογο θα βρεθεί η λύση.

Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στη Ρεάλ. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από τον Έντι. Γίνεται λόγος για 65.000.000 ευρώ και η Νάπολι δεν διαπραγματεύεται για λιγότερα χρήματα. Η επιθυμία πάντως του παίκτη είναι διαφορετικό πράγμα".

Υπενθυμίζεται πως έντονο ενδιαφέρον για τον 26χρονο άσο έχουν δείξει και οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, με τον πρόεδρο των "παρτενοπέι" Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να επιμένει πως υπάρχει ρήτρα ύψους 63.000.000 ευρώ και πως δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί σε κάποιο σύλλογο έναντι χαμηλότερου οικονομικού αντιτίμου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ