ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Αλόνσο υπερασπίζεται τα αποδυτήρια της Ρεάλ

Ο Αλόνσο υπερασπίζεται τα αποδυτήρια της Ρεάλ

"Είμαστε και πρέπει να είμαστε ομάδα", σχολίασε ο Τσάμπι Αλόνσο, διαψεύδοντας πως υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι είπε για τη σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ίκερ Κασίγιας.

Επαγγελματικός "παράδεισος" είναι τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Τσάμπι Αλόνσο. Ο διεθνής μέσος της "βασίλισσας" φωτογραφήθηκε στο Σαν Σεμπαστιάν για λογαριασμό της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού "Vanity Fair".

Πέρα από τη μόδα, την όμορφη σύζυγο του Ναγκόρε και τις τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθεί αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Φέτος η κριτική είναι πιο σκληρή γιατί η ομάδα χάνει περισσότερους αγώνες. Τα αποδυτήρια δεν είναι χωρισμένα στα δύο. Είμαστε και πρέπει να είμαστε ομάδα".

Φυσικά ρωτήθηκε για τη σχέση του αρχηγού Ίκερ Κασίγιας με τον προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος άφησε στον πάγκο τον Ισπανό τερματοφύλακα πριν τραυματιστεί ο τελευταίος.

" Υπάρχει μια καλή επαγγελματική σχέση ανάμεσα στον προπονητή και στον ποδοσφαιριστή. Όμως δεν υφίσταται κανένας λόγος για να βρίσκονται στα χαρακώματα".

Ο Αλόνσο υπερασπίζεται τα αποδυτήρια της Ρεάλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ