ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπόρχα Βαλέρο: "Απολάμβανα το ποδόσφαιρο μέχρι που έπαιξα στη Ρεάλ"

Μπόρχα Βαλέρο: "Απολάμβανα το ποδόσφαιρο μέχρι που έπαιξα στη Ρεάλ"

Ο μέσος της Φιορεντίνα, Μπόρχα Βαλέρο παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πέρασμά του απ' τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θέλει να ξεχάσει.

O Μπόρχα Βαλέρο είναι ένας εκ των κορυφαίων μέσων του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο 31χρονος άσος αγωνίζεται την τελευταία πενταετία στη Φιορεντίνα, αποτελώντας το "βαρόμετρο" στη μεσαία γραμμή των "βιόλα" και παράλληλα έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Ο Ισπανός χαφ παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πέρασμά του απ' τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο, όπως αποδεικνύεται, θέλει να ξεχάσει, αφού βίωσε άσχημες εμπειρίες.

"Για εμένα, το ποδόσφαιρο ήταν διασκέδαση, όμως όλα άλλαξαν όταν εντάχθηκα στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία 11 ετών. Εκείνη την εποχή υπήρχαν περίπου 300 παιδιά, τα οποία επιθυμούσαν να προχωρήσουν, αλλά δυστυχώς παραπάνω απ' το 85% δεν τα κατάφεραν. Είδα μεγάλη απογοήτευση από νέα παιδιά, τα οποία ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαλέρο, ο οποίος αγωνίστηκε απ' το 1996 μέχρι το 2007 στους "μερένγκες", αλλά δεν κατάφερε ποτέ να φορέσει φανέλα της πρώτης ομάδας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ