ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Μπέιλ, πήγαινε στη Ρεάλ"

"Μπέιλ, πήγαινε στη Ρεάλ"
© AP

O Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε ότι ο Μπέιλ μπορεί να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο τα επόμενα 4-5 χρόνια και προσφέρθηκε να γίνει ο μέντοράς του στη Ρεάλ. Το "μήνυμα" των Όουεν και ΜακΜάναμαν στον Ουαλό.

"Ξέρω τι σημαίνει να είσαι ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο (σ.σ. η Ρεάλ δαπάνησε 45,6 εκ.λίρες για να τον πάρει από τη Γιουβέντους το 2001) και μπορώ κάλλιστα να του προσφέρω συμβουλές και να γίνω ο μέντοράς του", δήλωσε στην εφημερίδα "Sunday People" ο νυν βοηθός προπονητή και αθλητικός διευθυντής των Μαδριλένων, για να συνεχίσει:

"Υπάρχει πάντα μεγάλη προσοχή από τον κόσμο όταν γίνεται μία πολυδάπανη μεταγραφή. Ως παίκτης δεν σκέφτεσαι τα χρήματα, δημιουργείται όμως φρενίτιδα με αφορμή τα χρήματα.

Η πόρτα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Γκάρεθ και κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσει.

Ήταν μέσα στην κορυφαία τριάδα παικτών στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν αλλά μπορεί να φτάσει σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. Θα γίνει ακόμα καλύτερος.

Κοιτάζουμε έναν παίκτη που μπορεί να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο στα επόμενα 4 ή 5 χρόνια".

"Μπέιλ, πήγαινε στη Ρεάλ"
© CATHERINE IVILL/AMA

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις δύο πρώην άσων της Ρεάλ, με τους Μάικλ Όουεν και Στιβ ΜακΜάναμαν να "συμβουλεύουν" τον 24χρονο Ουαλό άσο να φορέσει την φημισμένη λευκή φανέλα της "βασίλισσας".

"Ήμουν στην ίδια ηλικία με εκείνον όταν δεν ήθελα να φύγω. Νομίζω ότι είναι και αυτός στην ίδια θέση. Προφανώς αποφάσισα να φύγω.

Ήταν ο πειρασμός αυτής της φανέλας, αυτού του σταδίου, αυτού του σήματος, αυτής της ιστορίας. Είμαι σίγουρος ότι θα ραγίσει η καρδιά του που θα φύγει από την Τότεναμ, όπως και αισθάνθηκα και εγώ όταν άφησα τη Λίβερπουλ.

"Μπέιλ, πήγαινε στη Ρεάλ"
© AFP/GETTY IMAGES

Όμως αυτή είναι ευκαιρία που δίνεται μία φορά στη ζωή και αν ήταν να τον συμβουλεύσω θα έλεγα πως πρέπει να το επιχειρήσει", δήλωσε στην "Daily Mail" ο Όουεν, με τον ΜακΜάναμαν να υπογραμμίζει:

"Είναι μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκάρεθ παίζει αναμφίβολα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του αυτή την εποχή. Θα είναι κάτι το συναρπαστικό για τον ίδιο να πάει στη Ρεάλ.

"Μπέιλ, πήγαινε στη Ρεάλ"
© REUTERS

Θα το απολαύσει και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στο χορτάρι επειδή είναι υπέροχος παίκτης. Όπως ξέρουμε, η ισπανική πρωτεύουσα είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να ζει κανείς.

Έχω ακόμα σπίτι στην Ισπανία και πηγαίνω συχνά εκεί".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ