ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Δώσαμε μία τιτανομαχία με τη Μπαρτσελόνα"

Μουρίνιο: "Δώσαμε μία τιτανομαχία με τη Μπαρτσελόνα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το δυσκολότερο από τα επτά που έχει στη συλλογή του, αποθεώνοντας παράλληλα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Όλοι οι τίτλοι είναι όμορφοι αλλά η φετινή La Liga ήταν το δυσκολότερο πρωτάθλημα από τα επτά που έχω κατακτήσει", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του "Record", και πρόσθεσε:

"Πήρα το σκουντέτο με την Ίντερ την τελευταία αγωνιστική, όμως σίγουρα ο φετινός ήταν ο δυσκολότερος καθώς είχαμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που θεωρείται από όλους ως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Ζούσαμε κάτω από πίεση σε όλη τη διοργάνωση καθώς ξέραμε ότι και ένα στραβοπάτημα ίσως στοίχιζε τον τίτλο. Ήταν μία τιτανομαχία μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων του κόσμου.

Ήταν ο δυσκολότερος τίτλος που έχω κερδίσει αλλά και ο πιο σωστός".

Ο "special one" μίλησε επίσης για το προσεχές Euro 2012 και την Εθνική Πορτογαλίας, κάνοντας ειδική μνεία στο μεγάλο αστέρι της, Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Ρεάλ και Εθνική Πορτογαλίας είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Στην εθνική δεν έχει τους ίδιους συμπαίκτες όπως στη Ρεάλ και δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν να σκοράρει 10-15 γκολ στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μιλάμε πάντως για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο".

Διαβάστε και για τον παίκτη που... καβάλησε τον Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της φιέστας της Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ