ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μίστερ φάουλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μίστερ φάουλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Με το γκολ του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε διψήφιο αριθμό τερμάτων από απευθείας φάουλ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και οδηγεί την κούρσα στον συγκεκριμένο τομέα. Θυμηθείτε και τα 10 γκολ του (vds).

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε για μία ακόμη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε τα 10 γκολ από φάουλ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και συνέχισε να πρωπορεύεται σε αυτόν τον τομέα.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ο πρώτος σε γκολ από στημένες φάσεις από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ισπανία έχοντας αφήσει δεύτερο τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει βρει δίχτυα έξι φορές με τον ίδιο τρόπο.

Ακόμη, η Ατλέτικο δε δέχτηκε για πρώτη φορά γκολ από στημένη φάση από τον CR7, ο οποίος είχε σκοράρει σε βάρος των "ροχιμπλάνκος" και στο περσινό παιχνίδι στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Ωστόσο, υπάρχει και μία ομάδα κόντρα στην οποία έχει σημειώσει τρεις φορές γκολ με φάουλ. Ο λόγος για τη Βιγιαρεάλ, απέναντι στην οποία πέτυχε δύο φάουλ μέσα στον ίδιο αγώνα τον Φεβρουάριο του 2010, αλλά και το πρώτο του γκολ από στημένη φάση.

Τέλος, βλέποντας κανείς τα γκολ του Ρονάλντο από εκτελέσεις φάουλ μπορεί να διαπιστώσει πως κάθε φορά που σκοράρει με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του παίρνει και τη νίκη. Απολαύστε τα.

Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 6-2 (2010)

Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4 (2010)

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (2010) (σ.σ. να σημειωθεί πως η μπάλα χτυπάει στον Πέπε και κάποιοι χρεώνουν το γκολ σε εκείνον)

Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 5-1 (2010)

Σαραγόσα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 (2010)

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 (2011)

Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-5 (2012)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4 (2012)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (2012)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ