ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μήνυμα Ζιντάν στους οπαδούς της Ρεάλ!

Μήνυμα Ζιντάν στους οπαδούς της Ρεάλ!

Λίγο πριν τον σπουδαίο ημιτελικό της Ρεάλ κόντρα στη Μπάγερν, ο Ζινεντίν Ζιντάν έστειλε special μήνυμα στους οπαδούς των Μαδριλένων ώστε να σπρώξουν τη "βασίλισσα" προς τη νίκη-πρόκριση (video)!

Με την Τσέλσι να περιμένει ήδη στον τελικό , η Ρεάλ φιλοδοξεί απόψε να ανατρέψει την ήττα της με 2-1 στο Μόναχο από τη Μπάγερν και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για το κορυφαίο ραντεβού της στρογγυλής Θεάς που θα λάβει χώρα στις 19 Μάη στην "Αλιάντς Αρίνα".

Σύμμαχος στην προσπάθεια των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι αναμφίβολα και το κοινό του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τον Ζινεντίν Ζιντάν να φροντίζει μάλιστα να τους βάλει στο παιχνίδι πολύ πριν τη πρώτη σέντρα.

Διαβάστε και την προαναγγελία για την τιτανομαχία Ρεάλ-Μπάγερν στο χορτάρι του"Μπερναμπέου".

Αυτό το κατάφερε μέσα από ένα σποτ που ανέβασε η Ρεάλ Μαδρίτης στο επίσημο κανάλι της στο διαδίκτυο, στο οποίο ο νυν ποδοσφαιρικός διευθυντής του συλλόγου ζητάει την ισχυρή συμπαράσταση των φίλων των "μερένγκες" προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

"Το να έχεις φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι το μοναδικό. Το να έχεις νικήσει έναν αντίπαλο με επιδέξια κίνηση είναι κάτι το εκπληκτικό.

Το να σκοράρεις στο Μπερναμπέου είναι κάτι το μαγικό. Υπάρχει όμως κάτι που με αφήνει χωρίς λόγια. Είναι όταν έχεις πειστεί για το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό το ματς είναι για να το κερδίσετε εσείς", τονίζει στο διάγγελμά του ο "Ζιζού, στο οποίο μπορεί να τον απολαύσει κανείς και σε στιγμές μαγείας με τη λευκή φανέλα .

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ