ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η απίστευτη ιστορία του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η απίστευτη ιστορία του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ρονάλντο

Διαβάστε τον άκρως ενδιαφέροντα τρόπο με τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε επί της ουσίας την καριέρα του και τον λόγο για τον οποίο θα είναι πάντα υπόχρεος στον Άλμπερτ Φαντράου.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αλλά η καριέρα του θα μπορούσε να μην έχει ποτέ την εξέλιξη που πήρε.

Αυτό έγινε γνωστό δια στόματος του ίδιου του Πορτογάλου, ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

Πολύς κόσμος γνωρίζει πως ο 27χρονος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ως επαγγελματίας στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ωστόσο, πόσοι ξέρουν τον τρόπο με τον οποίο τα "λιοντάρια" πείστηκαν να τον πάρουν στην ομάδα τους;

Ο Ρονάλντο αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Νασιονάλ μαζί με τον Άλμπερτ Φαντράου. Όταν πήγαν εκεί οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ τους είπαν πως αυτός που θα έβαζε τα περισσότερα τέρματα σε ένα φιλικό θα γινόταν αποδεκτός στις ακαδημίες τους.

Η ομάδα του Ρονάλντο νίκησε με 3-0, με τον ίδιο να έχει σκοράρει το πρώτο γκολ με προσωπική ενέργεια και τον Φαντράου να έχει πετύχει το επόμενο με κεφαλιά. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον ήταν το τρίτο τέρμα και ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε.

Ο Ρονάλντο θυμάται πως "ο Άλμπερτ βγήκε ένας με έναν με τον τερματοφύλακα κι εγώ ακολουθούσα τη φάση. Πέρασε από τα πλάγια τον τερματοφύλακα και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να σκοράρει στην κενή εστία. Ωστόσο, εκείνος μου έδωσε την μπάλα κι εγώ σκόραρα. Έτσι έγινα δεκτός στην ακαδημία. Μετά το παιχνίδι τον ρώτησα γιατί και μου είπε πως το έκανε επειδή ήμουν καλύτερος".

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας πολλοί δημοσιογράφοι πήγαν στο σπίτι του Φαντράου για να τον ρωτήσουν αν η ιστορία ήταν αληθινή κι εκείνος το επιβεβαίωσε. Είπε ακόμη πως μετά τον συγκεκριμένο αγώνα σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο και πως τώρα είναι άνεργος.

Εκείνη τη στιγμή κάποιος τον ρώτησε: "Τότε που έχεις βρει τα χρήματα γι' αυτό το σπίτι κι αυτό το αυτοκίνητο; Δε φαίνεται να είσαι πλούσιος. Επίσης, συντηρείς την οικογένειά σου. Από που προέρχονται όλα αυτά;" Κι εκείνος απάντησε περήφανος: "Από τον Κριστιάνο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ