ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κυνηγάει Τζάκσον Μαρτίνες η Ρεάλ Μαδρίτης

Κυνηγάει Τζάκσον Μαρτίνες η Ρεάλ Μαδρίτης

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες φαίνεται ότι έχει δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα προσπαθήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της την επόμενη σεζόν.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει καταστήσει σαφές ότι χρειάζεται έναν επιθετικό παγκοσμίας κλάσης, αφού ο Καρίμ Μπενζεμά δεν τον έχει ικανοποιήσει πλήρως με την απόδοσή του και οι νεαροί Μοράτα και Χεσέ δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Ο Κολομβιανός επιθετικός των "δράκων" φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Μαδριλένων, με την εντυπωσιακή έφεση του στο σκοράρισμα να του δίνει προβάδισμα σε σχέση με άλλους πιθανούς στόχους όπως ο Λεβαντόφσκι και ο Φαλκάο.

Ο 27χρονος διεθνής πέτυχε την περασμένη σεζόν 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την πορτογαλική ομάδα, ενώ φέτος μετρά 7 τέρματα σε ισάριθμους αγώνες, με τη γενικότερη παρουσία του να είναι εξαιρετική.

Η Πόρτο απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι προτάσεις από Νάπολι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιδίωξή της είναι να προχωρήσει σε ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου μέχρι το 2018. Κάτι τέτοιο δεν συνεπάγεται απαραίτητα την πρόθεσή της να κρατήσει τον παίκτη μέχρι τότε, αλλά ουσιαστικά εκτοξεύει τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τα διόλου ευκαταφρόνητα 40 εκατομμύρια ευρώ στα 60.

Οι Πορτογάλοι έχουν αποδείξει πλειστάκις στο παρελθόν ότι διαθέτουν ένα από τα καλύτερα τμήματα σκάουτινγκ και μάρκετινγκ παγκοσμίως και είναι σίγουρο ότι θα πάρουν το μέγιστο που μπορούν, όπως και στις πρόσφατες περιπτώσεις των Χουλκ και Φαλκάο.

Ο ίδιος ο Μαρτίνες, που θα αγωνιστεί με την Κολομβία στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, είχε δηλώσει στην αρχή της χρονιάς:" Είμαι πολύ χαρούμενος στην Πόρτο, αλλά φυσικά δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να αποχωρήσω."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ