ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει επιθετικό ο Αντσελότι

Θέλει επιθετικό ο Αντσελότι

Την απόκτηση επιθετικού εισηγήθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, αφού έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη του στον Καρίμ Μπενζεμά, τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά αναγκάζει τον Κάρλο Αντσελότι να ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού σύμφωνα με την "As".

Ο Γάλλος μπορεί να έχει ως τώρα τέσσερα γκολ σε οκτώ αγώνες, όμως, δεν ενθουσιάζει με τη συνολική απόδοσή του απόρροια του οποίου είναι να αμφιβάλλει για τις ικανότητές του ο Ιταλός προπονητής.

Την ίδια στιγμή, ο Αντσελότι δείχνει να μην υπολογίζει τόσο στους Χεσέ Ροντρίγκεθ και Άλβαρο Μοράτα με τον πρώτο να έχει αγωνιστεί ως τώρα 23 λεπτά και τον δεύτερο 59 λεπτά. Το αρχικό πλάνο της Ρεάλ ήταν να μην αποκτηθεί παίκτης ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους δύο νεαρούς, όμως, ο Αντσελότι μάλλον έχει άλλη άποψη με αποτέλεσμα να μοιάζει για εκείνον μονόδρομος η χρησιμοποίηση του Μπενζεμά ανεξάρτητα από την κατάσταση του Γάλλου.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στη συνάντηση που είχε ο 54χρονος με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ τους είπε, επίσης, πως πρώτη του επιλογή είναι ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ