ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ξεκίνημα με "τριάρα" για Ρεάλ

Ξεκίνημα με "τριάρα" για Ρεάλ

H Ρεάλ Μαδρίτης ήταν επιβλητική στο πρώτο ματς της αμερικανικής περιοδείας της, νικώντας 3-1 τους Γκάλαξι. Σκόρερ οι Μπενζεμά και Ντι Μαρία, έλαμψε το άστρο του Ίσκο (video).

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε κάνει λόγο για "επιθετική και θεαματική Ρεάλ" κατά την πρόσφατη επίσημη παρουσίασή του και η ομάδα της Μαδρίτης έδειξε με το καλημέρα πως είναι αποφασισμένη να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή της.

Οι "μερένγκες" παρουσίασαν μία αρκετά ικανοποιητική εικόνα στο πρώτο τους καλοκαιρινό ματς επί αμερικανικού εδάφους και έφτασαν σε μία "καθαρή" νίκη με 3-1 στο "Phoenix Stadium" της Αριζόνας απέναντι στους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Ο παίκτης που ξεχώρισε (και πήρε όλες τις δάφνες των ισπανικών ΜΜΕ) ήταν ο νεοαποκτηθείς από τη Μάλαγα, Ίσκο, που είχε συμμετοχή στα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα χάρη στα γκολ των Μπενζεμά (51' & 74') και Ντι Μαρία (άνοιξε το σκορ στο 15').

Ξεκίνημα με "τριάρα" για Ρεάλ

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το πιο εντυπωσιακό γκολ της βραδιάς σημειώθηκε από τους Γκάλαξι, με τον 19χρονο επιθετικό τους Χοσέ Βιγιαρεάλ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή και αφού πρώτα είχε κάνει δύο περίτεχνες ντρίμπλες...

Το αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ, Ματέος, Καρβαχάλ, Πέπε, Τσερίτσεφ, Μόντριτς, Κακά, Εζίλ, Ίσκο, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι: Κογιάδο, Νάτσο, Καζεμίρο, Χοσέ Ροντρίγκεθ, Κεντίρα, Μπενζεμά, Μοράτα

Ρεάλ Μαδρίτης - Λος Άντζελες Γκάλαξι 3-1 (Goals)

Ξεκίνημα με "τριάρα" για Ρεάλ

Η Ρεάλ όπως παρατάχτηκε στο φιλικό κόντρα στους Γκάλαξι

Ξεκίνημα με "τριάρα" για Ρεάλ

Οι δύο σκόρερ των "μερένγκες", Ντι Μαρία και Μπενζεμά, αλληλοσυγχαίρονται

Ξεκίνημα με "τριάρα" για Ρεάλ

Έλαμψε στο ντεμπούτο του με τη λευκή φανέλα ο Ίσκο

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ