ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κ.Ρονάλντο για Μουρίνιο: "Δεν αξίζει να μιλάω για αυτόν"

Κ.Ρονάλντο για Μουρίνιο: "Δεν αξίζει να μιλάω για αυτόν"

Η κόντρα Μουρίνιο-Kριστιάνο Ρονάλντο καλά κρατεί, με τον CR7 να αναφέρεται απαξιωτικά για τον συμπατριώτη του μετά το ματς της Πορτογαλίας κόντρα στην Ολλανδία.

Αμέσως μετά το τέλος της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης Πορτογαλία-Ολλανδία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πολιορκήθηκε στη μεικτή ζώνη από τους δημοσιογράφους και αρκετοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να σχολιάσει την πρόσφατη τοποθέτηση του Ζοζέ Μουρίνιο για τον "πραγματικό Ρονάλντο".

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν όμως κατηγορηματικός: "Δεν θέλω να πω τίποτα για αυτό το άτομο, δεν αξίζει τον κόπο. Λυπάμαι αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το άτομο", είπε αναφορικά με τον Ζοζέ Μουρίνιο όπως αναφέρει η πορτογαλική "O Jogo".

Αντίθετα, έσταξε μέλι για τον διάδοχο του "special one" στη Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μου αρέσει όπως δουλεύει ο Αντσελότι, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας σπουδαίος προπονητής".

Ερωτηθείς επίσης για το αν του έδωσε έξτρα ικανοποίηση το γεγονός ότι σκόραρε κόντρα στην Τσέλσι του Μουρίνιο στο φιλικό των δύο ομάδων στις ΗΠΑ, αποκρίθηκε:

"Μου δίνει χαρά να σκοράρω απέναντι σε όλες τις ομάδες".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ