ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η "ραψωδία" του Ρονάλντο με την Γρανάδα

Η "ραψωδία" του Ρονάλντο με την Γρανάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οργίασε στο 9-1 με την Γρανάδα, πετυχαίνοντας πέντε γκολ, χάνοντας πολλές ευκαιρίες και κάνοντας γενικά μια απίστευτη εμφάνιση. Απολαύστε τα όλα σε ένα VIDEO διάρκειας 8 λεπτών και 7 δευτερολέπτων.

Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν χαμηλών κυβικών για τα δεδομένα της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό όμως δε μειώνει τα όσα έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι με την Γρανάδα, όπου η "Βασίλισσα" επικράτησε με το εμφατικό 9-1.

Ο Πορτογάλος βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα, σμπαραλιάζοντας την άμυνα της Γρανάδα. Πέτυχε πέντε γκολ στο ματς και μάλιστα σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών. Σκόραρε με σουτ, με κεφαλιά, με όποιο τρόπο ήθελε.

Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα τέρματα στο ματς, αν δεν έχανε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες. Ειδικά μετά το τέταρτο γκολ, βρέθηκε σε θέση βολής αρκετές φορές, αλλά δεν ήταν καλά τα τελειώματά του.

Σε VIDEO διάρκειας 8 λεπτών και 7 δευτερολέπτων, μπορείτε να απολαύσετε την κάθε κίνηση του Ρονάλντο στο χορτάρι του "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Τα τέρματά τις, τις ασίστ του, τα τρεξίματά του, τις χαμένες ευκαιρίες, τις αντιδράσεις του.

Μια "ραψωδία" πραγματική, με την άμυνα της Γρανάδα να βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να έχει απέναντί του έναν σεληνιασμένο "CR7". Μια από τις φορές εκείνες που είναι σκέτη απόλαυση να τον βλέπεις στο χορτάρι...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ