ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Γάμος" με Μπέιλ στις 7 Αυγούστου

"Γάμος" με Μπέιλ στις 7 Αυγούστου

Το πολυαναμενόμενο deal μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη στη... Νέα Υόρκη, όπως αποκαλύπτει η "As".

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της μαδριλένικης "As", ο Γκάρεθ Μπέιλ θα ντυθεί ουσιαστικά στα "λευκά" στις 7 Αυγούστου, με τη Νέα Υόρκη να είναι η τοποθεσία όπου θα επέλθει η μεγάλη συμφωνία.

Εκεί θα βρεθούν σε λίγες ημέρες οι πρόεδροι των Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ, Φλορεντίνο Πέρεθ και Ντάνιελ Λέβι, με τον σκοπό της συνάντησής τους να φυσικά η προσπάθεια εύρεσης της χρυσής τομής ώστε ο 24χρονος άσος να μετακομίσει από το Λονδίνο στη Μαδρίτη.

"Γάμος" με Μπέιλ στις 7 Αυγούστου

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την "As"

Ο ισπανικός τύπος εκτιμάει μάλιστα πως το κόστος της μεταγραφής για τους "μερένγκες" θα φτάσει τα 120.000.000 ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν στη διοίκηση των "σπιρουνιών" σε πέντε δόσεις.

Υπενθυμίζεται πως η Τότεναμ αντιμετωπίζει απόψε στο Μοντεκάρλο τη Μονακό, σε ένα ματς όπου θα λάμψει με την... απουσία του ο Μπέιλ, με τον Ουαλό να αρνείται να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για να μην ρισκάρει κάποιον τραυματισμό που θα χαλάσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ