ΑΓΓΛΙΑ

Μόνος του προπονείται ο Μπέιλ

Μόνος του προπονείται ο Μπέιλ

Με κάθε τρόπο προσπαθεί ο Γκάρεθ Μπέιλ να δείξει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τότεναμ, για χάρτη της Ρεάλ. Ο Ουαλός προπονήθηκε ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ζήτησε από τον Βίλας-Μπόας να μην ταξιδέψει στο Πριγκιπάτο για το φιλικό με τη Μονακό.

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο τη Μονακό, το Σάββατο 3/8, αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θέλει να συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας του. Ο Ουαλός σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, φαίνεται πως ζήτησε από τον Βίλας-Μπόας, σε συνάντηση που είχανε, να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Μονακό και να μην αγωνιστεί στο φιλικό.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι και στην περίπτωση που τον υποχρεώσει ο προπονητής του να πάει, αυτός δεν θα αγωνιστεί.

Μετά την πρώτη του παρουσία σου στην προπόνηση της Τότεναμ, όπου αποχώρησε αμέσως πριν καν γυμναστεί, αυτή τη φορά ο Μπέιλ πήγε και έκανε ατομικό πρόγραμμα χωρίς την υπόλοιπη ομάδα. Δεν θέλησε να ακολουθήσει την προπόνηση των συμπαικτών του, περνώντας το δικό του μήνυμα στον Βίλας-Μπόας, ενώ στη συνέχεια μίλησε ξανά μαζί του.

Ο παίκτης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στον προπονητή της ομάδας, αλλά και στον πρόεδρό της ότι η επιθυμία του είναι την νέα σεζόν να αγωνίζεται με τα χρώματα της "βασίλισσας". Τα 120 εκατομμύρια που προσφέρει η Ρεάλ για τον Ουαλό, μπορεί να είναι τελικά ικανά να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις.

Ήδη άλλωστε, η Τότεναμ έχει αρχίσει να σπαταλάει χρήματα σε μεταγραφές (πιο πρόσφατη αυτή του Σολδάδο με 30.000.000 ευρώ), κάτι που δείχνει πως ίσως έχει στο μυαλό της τα λεφτά από την πώληση του Μπέιλ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ